« TOBBS

- ur en vanlig killes perspektiv

Vad smutsiga fönster jag har

Något jag nyss upptäckte, det är att mina fönster, de är riktigt smutsiga. Jag ska ärligt säga det, att jag har nog inte varit så bra på detta med att putsa dem. Inte putsat alls många fönster överhuvudtaget i mina dar. Grejen är ju att det är så trist och tråkigt och ofta något man skjuter upp tills man flyttar. För då måste man det. Det går som tur är att anlita hjälp med fönsterputsning, vilket jag tror jag ska göra.

Ska man byta fönster?

Jag har läst att det ska finnas typ självputsande fönster, men vet inte om det är sant eller om det fungerar på bra sätt? Byte av fönster är dock kanske inget man gör om man inte måste. Det är då de man har är gamla som det kan vara bra att byta dem till pvc fönster. Eller om de har gått sönder. Själv har jag i unga dar råkat panga både en och två rutor med fotbollen. 

Putsa fönster?

Jag tror jag ska anlita en fönsterputsare som sagt, men såg att det fanns smarta verktyg annars att använda. Det är som en liten maskin man kör på fönstret och det blir rent och fint. Kanske det är något att satsa på? Det verkar enklare än att ha en hink, trasa och skrapa. Ja, ja, vi får se vad jag beslutar mig om att göra. Idag blir det i alla fall inget av det!

1 Mar 2022