« TOBBS

- ur en vanlig killes perspektiv

Fixa till mobilen

Dagens mobiler tycker jag är rätt trista. Eller ja, deras utseende. De är rätt slätstrukna om man säger så. De kommer förvisso i olika färger ibland, men jag vill att det ska vara lite mer än så. Därför brukar jag satsa på att köpa lite nya mobilskal då och då. Utöver att de gör mobilen lite snyggare med så ser de ju faktiskt till så att den blir skyddad med. Det är även det något jag behöver. Har varit klumpig mer än en gång. Trist om mobilen spricker. 

På tal om fixa mobil

Ja på tal om att fixa mobilen. Min förra mobil hade jag inget skydd på, vare sig ett mobilskal eller ett fodral. Den lyckades jag ju tappa i backen så att skärmen sprack. Så då hade jag ju det valet att jag antingen fick köpa en ny, eller att laga den. Det var dock så att jag inte kände direkt för att skaffa en ny, då den var rätt ny när det skedde. Dessvärre var det ingen försäkring på den. Men, jag hittade ett bra ställe som bytte ut skärmar billigt.

Kan säga det att denna nya jag har nu. Den har jag dels mobilfodral på, dels har jag även tagit en sådan extra försäkring på. Ifall det är så att den går sönder mer allvarligt än bara skärmen. 

24 Mar 2023