« TOBBS

- ur en vanlig killes perspektiv

Träningen börjar ta sig

tränar på gym

Ni vet jag pratade ju redan i början av året om att ta tag i min träning. Att jag funderade på att anlita en PT. Jag gjorde faktiskt det, samma som jag pratade om då. Det var etty riktigt bra val får jag säga, för denna kille är fantastisk att träna tillsammans med. Han berätta mer om Fitline och deras koststillskott. De ägnar sig även åt välgörenhet tydligen, det är ju bra. Läs mer om det på fitline-valgorenhet.se. Det är bra att ett sånt stort företag gör såna bra saker. Du kan läsa om själva företaget på fitline-pminternational.se. Denna PT:n vet vad han talar om.

Bra träning och bra kost

Med hjälp av min PT har jag skapat ett bra träningsprogram. Jag har även sett över min kost och vad jag äter. Nu kan det hända att det kommer vara lite si och så med det under sommaren, på semestern vill man ju gärna unna sig lite gott. Men det är ju bra att köra på med träning och bra kost fram tills dess, eller hur! På tal om semester, den är inte långt borta nu!

Ska bli skönt med semester

Det är inte många veckor kvar tills jag går på semester. Det ska bli skönt, för att nu har det varit rätt mycket ett bra tag. Känner att det är dags att få lite tid över för att vila upp sig och bara göra skojiga saker. Inte planerat något än, men det blir som det blir.

29 May 2019