« TOBBS

- ur en vanlig killes perspektiv

Ska man köpa ny eller begagnad bil?

Har din gamla bil gjort sitt och du går i tankarna på att byta bil? Då brukar man fundera på om man ska köpa begagnad bil eller en helt ny. Det finns ju för och nackdelar med båda delar och jag ska kolla lite närmare på de olika alternativen och lyfta lite egna tankar om vad man ska tänka på.

Begagnad bil

Det finns två sorters bilägare, de som älskar sin bil och tar hand om den och de som kör den och inte bryr sig nämnvärt om den förutom att den ska fungera. Ska du köpa en bil som är använd så ska du antingen vända dig till en bra bilförsäljare med hjärtat på det rätta stället eller så ska du leta upp de som verkligen har älskat sitt fordon. Kolla alltid serviceboken! 

Ny bil

Ja, här är det inga konstigheter, ingen har ägt den före dig och du behöver inte fundera på dolda fel på den. Om du dessutom vänder dig till en seriös bilhandlare så vet du också att det inte är några bekymmer att komma tillbaka om det skulle visa sig att det är något som inte stämmer. 

Jonsson Bil i Örebro

Om du söker efter en bilfirma som är bra att ha att göra med, erbjuder bra och trygga bilar i en härlig och personlig atmosfär då ska du vända dig till Jonsson Bil. De tar väl omhand om alla sina kunder och de ser alltid till att du är nöjd efter ditt bilköp. Skulle du av någon anledning ha frågor,eller om något inte funkar som det ska så kan de alltid hjälpa dig att komma tillrätta med det! 

30 Jan 2017