« TOBBS

- ur en vanlig killes perspektiv

När man inte har tid eller lust att städa själv

Städhjälp, det var förr något för de rika. Först ut var det ju pigor, sedan städerskor som anställdes och senare städfirmor som anlitades. Idag är det som tur är så att vem som helst kan anlita städhjälp. Det är inte allt för dyrt och tack vare att det numera finns det så kallade RUT avdraget så är det ju ännu billigare. Så för den som inte har tiden över att städa själv eller helt enkelt inte har lust, för den är det bara att hitta en bra städfirma! En sådan är förresten Städcompaniet. Det är inte fel att få hemmet städat en gång per vecka, utan att behöva ta tag i det själv.

Hitta en passande städfirma

Om du är inne på detta med att anlita en städfirma som ska sköta din hemstädning, så är det bra att kolla runt på de som finns nära dig. Läs vad andra tycker om dem samt kolla noga upp vad det är som ingår i priset. Jämför gärna flera olika så att du vet vilken som är billigast och vilka som ger mest valuta för pengarna. 

En del städfirmor har så kallade abonnemang, så att de kan komma regelbundet och städa. Kolla bara upp om de själva har med städmaterial eller om det är något du måste fixa. Se även till att kolla om de tar extra betalt för tilläggstjänster så som att putsa fönster och annat. 

8 Apr 2022