« TOBBS

- ur en vanlig killes perspektiv

I behov att få massage

Har de senaste veckorna känt av att jag är enormt stel i kroppen och har ont i nacke och axlar. Det kan vara att jag haft mycket att göra ett tag och stressat en del. Men tror att det kanske kan lösas genom att ta ett par massager. Med massage Malmö eller var man nu bor kan man ju lösa upp knutar och annat, så att kroppen blir lite mer medgörlig. Jag har gått på massage ett par gånger tidigare och det är skönt för kroppen att få en ordentlig genomknådning på det sättet.

Hitta ett bra ställe med massage

Den massör jag vart hos tidigare har flyttat så jag måste hitta en ny massör. Läste för ett tag sedan att det ska finnas ett bokningssystem på nätet man kan använda sig av. Det är salonger som lägger upp sig i ett bokningsystem, så kan man sedan söka efter det man vill ha. Är det massage i Malmö som ett exempel så söker man det, då kommer salonger som anslutit sig till dem upp. Sedan kan man boka direkt på nätet via den sidan. 

Boka in en tid

Ska söka fram ett bra ställe med massage tänkte jag och sedan boka ett första besök så får vi se om de är lika bra som min förra massör. Om det är så att de är det, ja då kan jag ju boka in ett par besök till direkt hos dem. 

10 Feb 2019