« TOBBS

- ur en vanlig killes perspektiv

Fixa påskfest

Vi är ett gäng vänner som brukar turas om att hålla i påskfesten. I år är det min tur att fixa det hela. Jag bor inte så stort, men har lyckats låna en lokal nära mig. Dock får jag hyra bord, för det finns inga där och själv har jag dåligt med sådant. Får kanske hyra stolar med, då det inte heller finns.

Att fira påsk med vännerna är kul och det behöver inte heller vara så prententiöst. Vi brukar satsa på att ha påskmat, i bufféform samt god dryck till det. Sedan lite lekar och senare lite musik.

I år tänkte jag att jag ska sätta samman en tipspromenad, som handlar om alla som ska delta. Så får de gå runt, ute och se om de kan svara rätt.

Smart att kunna hyra bord och annat

När jag sökte på hyra bord och sånt, så såg jag att det finns ju en hel del ställen att välja på. Samt att det finns ju ganska många bra alternativ med, så att det går att ha olika sorters fester. Det är ju bra att veta att det går att hyra såna här saker, så att man slipper att köpa på sig sådant bara för en enda fest!

Så ska du ha fest, bröllop, kalas eller annat, så satsa på att hyra det du behöver. Har sett att det även går att hyra glas, porslin och annat med!

9 Apr 2022