« TOBBS

- ur en vanlig killes perspektiv

Få ordning på min träning

Jag känner att jag det senaste har slackat en hel del med min träning. Jag har ett medlemsskap på ett gym, men just nu använder jag det inte alls i den utsträckning jag borde. Så har funderat på att göra något åt saken. En polare till mig föreslog att ta in en PT. Han har en,som är duktig på det han gör. Det är tack vare honom kompisen kommit i form, börjat äta kosttillskott från Fitline och är redo att avancera en hel del. Så kanske ska se om jag också kan hitta en PT som är bra. Eller om polarns PT kanske även har tid för mig.

Variera träningen

Sen funderar jag även på att kanske ta in annat och träna med och inte bara gå på gymmet. Jag har haft en tanke på att börja löpträna. Snart är våren här och då kan man ju börja springa ute. Skulle vilja bli så duktig att jag kan delta i ett marathon. Men det krävs ju att man börjar träna då!

Hitta motivationen

Det är ju det där med att hitta sin motivation. Det är rätt så viktigt att ha den för att ens komma iväg och träna. Har sökt en del på nätet efter hur man kan höja den på ett bra sätt. Det är bland annat att träna med en vän, så det ska jag nog se till att börja göra. Sen hitta saker att träna som verkligen är kul!

12 Feb 2019