« TOBBS

- ur en vanlig killes perspektiv

Dags att göra bilen sommarfin

Det är så skönt att all is, snö och slask är borta. Våren är här och snart även sommaren. Känner att det är dags att köpa bilvårdsprodukter för att göra bilen ren och sommarfin. Det går ju att åka till en sådan GDS hall, alltså en gör det själv hall för att tvätta och göra fint. Sen är det klart att man kan lämna in den för en rekond, både ute och inne i bilen. En sådan innebär ju att bilen rengörs i flera steg både invändigt och utvändigt. Det är den mest kompletta tjänsten som kan bokas med bland annat städning, polering, motortvätt och yttre tvätt. 

Handtvätta bilen

Det bästa sättet att tvätta är med handtvätt. Visst är det snabbt och effektivt med en biltvätt, men det inte skonsamt för lacken. Bättre då köpa bilvårdsproukter och åka och göra det på en gds hall. Man får inte längre göra det hemma på parkeringsplatsen. Det är lagen som säger det. Och det är ju bra, för det kan ju vara dåligt för miljön och rengöringsmedel och annat kommer ut i naturen.

Jag ska även passa på att göra rent och fint inne i bilen. Tvätta klädseln samt se över allt annat. Sedan funderar jag på om jag även ska vaxa bilen eller inte. Får fundera på om jag ska göra det själv eller om jag ska göra som så att jag lämnar in den för att få det gjort av ett proffs.

13 May 2019